Belastinghelp

Over Belastinghelp

Belastinghelp is oorspronkelijk gestart als administratiekantoor, om ondernemers te assisteren bij het inzicht krijgen in en overzichtelijk maken van hectische administraties. Op deze manier kunnen ondernemers zich volledig richten op de dagelijkse gang van zaken binnen hun bedrijf, met de zekerheid dat de administratie op orde is en blijft.

In de loop der tijd begon het ons steeds meer duidelijk te worden dat veel kleine ondernemers (met name zzp'ers en eenmanszaken) niet (geheel) tevreden zijn met de manier waarop hun boekhouders en/ accountants werken en met hen communiceren. Zo ervaren veel kleine ondernemers een gebrek aan interesse en tijd bij hun boekhouders/accountants en kunnen zij er niet altijd van op aan dat aangiftes ook daadwerkelijk worden ingediend.

Dit heeft Belastinghelp ertoe gebracht om te specialiseren in het proces van btw-aangifte voor kleine ondernemers. Wij kunnen jou dus niet alleen helpen met het op orde brengen en houden van de administratie van jouw onderneming, bijvoorbeeld door het automatiseren van processen, maar wij kunnen je ook compleet ontzorgen met betrekking tot het doen van btw-aangifte. Zo kan jij je volledig bezighouden met wat jij écht leuk vindt: zelfstandig ondernemen met een glimlach.

Zorgeloos en Veilig: Btw-aangiftes voor zelfstandige ondernemers

Ben je moe van de hoge kosten voor je boekhouding? Voelt het alsof je accountant zich ergens in de verte bevindt? Maak je geen zorgen, bij ons zit je goed - belastinghelp.nl staat klaar om jou, de zelfstandig ondernemer, te ondersteunen. Wij nemen de btw-aangiftes voor je uit handen en bewaren al je facturen veilig, zodat je met vertrouwen je belastingzaken zelf kunt beheren.

Bij Belastinghelp maken we gebruik van Exact Online, een krachtige cloudgebaseerde boekhoudsoftware, en de [Mijn] Kantoor-app. Deze combinatie stelt ons in staat om financiële processen efficiënt te beheren en onze boekhouding nauwkeurig bij te houden. Hierdoor kunnen we onze klanten een transparante en betrouwbare dienstverlening bieden. Bovendien, als je net hebt gegeten, kun je eenvoudig een foto van de bon maken en deze direct in de app plaatsen!

Evenals wanneer je bijvoorbeeld een e-mail ontvangt van een leverancier met facturen, aarzel dan niet om ze te uploaden naar de app. Zo houden we alles netjes georganiseerd en kun je met een gerust hart verdergaan met je zakelijke activiteiten

Ben jij veel geld kwijt aan boekhouders en heb je eigenlijk amper contact met je accountant? Bespaar geld en tijd door te kiezen voor belastinghelp.nl. Wij nemen jou al het werk uit handen omtrent de btw-aangifte en zorgen ervoor dat alle facturen netjes bewaard blijven in de mijn kantoor app.